sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Budapestin tuliaisia

Budapestin kansainvälinen orkideatapahtuma on nyt sitten käyty ja nähty! Matka Kuopion orkideaharrastajien keralla oli kaikkiaan nautittava ja hauska! Mukaani Budapestistä läksi kaikkiaan 15 orkideaa, joista suurin osa on miniatyyriorkideoja. Aiemmin 'suureen ääneen vannomani' 50n orkidean raja meni tietysti nyt rikki, sillä en voinut vastustaa kiusausta miniatyyriorkideojen kohdalla ja varsinkaan kun en niitä marketeissa tule kohtaamaan. Nyt jo 59n orkidean kaitsijana lohduttelen itseäni tyyliin ' pieniä ei lasketa'!

Oheisessa kuvassa ovat kaikki tämänkertaiset ihanat Budapestin orkideahankintani. Muutama niistä 'saattaa' kasvaa isommaksikin, jos ja kun elossa pysyvät!Budapestin tuliaisia
Maxillaria tenuifolia, Sedirea (Aerides) japonica, Leptotes bicolor, C.Chloris (maxima x bowringiana), C.Alon (forbesii x warneri), Cattleya L.C. Hwa Yan Angel 'Little Beauty, Dendobium Loddigesii, Oncidium 'eoccinell' (luki lipussa), Tolumnia (3 kpl: kukkiva, keikillä ja nupulla olevat), Paphiopedilum Callosum, Dracula Wallisii (nuoria virkeitä taimia), pikkuruinen tummanpunalehtinen Lepanthes meniscophora sekä vielä nimeä vailla oleva hailakan keltaisella kukalla kukkiva pikkuorkidea.

Tässä osasta tuliaisia vielä yksittäisiä kuvia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti